

megtekintve: 5 635 alkalommal
elkészítve: 103 alkalommal megfőztem én is

A húst kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A krumplit vékony karikára vágjuk. A hagymát megdinszteljük a gombával együtt, sózzuk, borsozzuk. A majonézt összekeverjük a mustárral, só-bors. Egy kisebb tepsit vékonyan kikenünk zsírral ( olajjal) egy sor krumplit félig állítva beleteszünk, sózzuk. Szintén félig állítva ráteszünk egy sor húst, megint krumpli?..hús. Megkenjük ecsettel a majonézes szósszal, ráterítjük a hagymás gombát, és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőpapírt teszünk rá, majd alufóliát, és 200 C fokos sütőben kb. másfél óra alatt puhára pároljuk. A fóliát levéve a sajtot rá pirítjuk. ( kb. 15-20 perc)
sütési idő: 1 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Hozzávalók egy kisebb tepsihez.
4 szelet karaj
4-5 szem krumpli
só-bors
? kb gomba
1 fej vöröshagyma
1,5- 2 dcl majonéz
1 nagy kanál mustár
10-15 dkg reszelni való sajt.